Cégünk

Cégünk - WegaTech

Üzletek. Innováció. Biztonság. WegaTech.

Szorosan összefüggő fogalmak.

A WegaTech, a legújabb áruházi innovációk rendszerbe állításával, több üzletet, magasabb profitot, nagyobb forgalmat, kevesebb költséget és érezhetően hatékonyabb biztonságot jelent az üzletek számára.

Technológiáink hatása

Érezhetően növekvő forgalom
Növekvő profit
Csökkenő költségek
Jelentősen növekvő biztonsági szint

Pár gondolat 30+ év tapasztalatával

Az üzleti kapcsolatok emberi kapcsolatokon és a kölcsönös bizalmon alapulnak. Különösen igaz ez az állítás, amikor maga az „üzlet” az üzlet tárgya. Törekvésünk, hogy ügyfeleinkkel, partnereinkkel hosszú távon is gyümölcsöző, szinte baráti viszonyt alakítsunk ki, hiszen a WegaTech, az innováció elkötelezett híveként, évről évre a leghatékonyabb üzleti és biztonsági megoldások szállításában és így a folyamatos és magas színvonalú kapcsolattartásban érdekelt.

A jól elvégzett munka számunkra a szükséges alap, amelyre erős várat építhetünk.
Építőköveink a hitelesség, a minőség és az innováció melletti töretlen elkötelezettség, a rugalmasság, a pontosság és a lojalitás.
Ezen elveknek köszönhető, hogy a WegaTech Kft. az elmúlt majd’ negyed század alatt a hazai áruvédelmi piac egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

Taferner Béla

Cégvezető / áruvédelmi szakértő
Taferner Béla - WegaTech

MIÉRT A WEGATECH?

Hitelesség

Rugalmasság

Komplexitás

Innovatív termékkör

Elkötelezettség

5 indok, hogy miért döntsön mellettünk

Hitelesség: 30 év szakmai tapasztalata és elégedett ügyfeleink széles köre tanúskodik erről.
Rugalmasság: Lojális üzleti partnerként ügyfeleink elvárásaihoz alkalmazkodva, velük közösen gondolkodva teljesítjük a ránk bízott feladatokat.
Komplexitás: Termékkínálatunk sokszínűsége nem csak az árubiztonság kérdéskörét fedi le, de áruházi analitikák és magasabb szintű vásárlói környezet megteremtésében is gyorsan megtérülő lehetőségeket kínálnak.
Innovatív termékkör: Az általunk képviselt beszállítók fejlesztései már évek, évtizedek óta az egész szakmának mutatják irányt.
Elkötelezettség: Cégünk három évtizede elkötelezetten hisz abban, hogy a legújabb piaci trendek, fejlesztések felhasználásával látványos, közös sikereket érünk el ügyfeleinkkel.
0
+
év áruvédelmi tapasztalat
0
+
hazai üzlet védelme
0
+
telepített berendezés Magyarországon

VILÁGMÁRKÁK KIZÁRÓLAGOS KÉPVISELETÜNKBEN